FFVs Kamratförening  - FFVK -

 - Kamratträffen 2018 -

Den 26-27 maj var det dags för en karnratträff med årsmöte på Lövudden i Västerås. Vi var 53 fd elever från skoltiden som möttes för att umgås under trevliga former med mycket nostalgi. I ett härligt försommarväder kunde vi njuta av den vackra natur som vi minns från förr.


I huvudbyggnaden var den traditionella utställningen uppställd med bilder, tidningsurklipp, testmaterialet osv.


På lördagskvällen firade många jämna år sedan examen eller skolstarten genom klassvisa restaurangbesök. T.ex. 58orna firade 60 år sedan skolstarten och 65orna 50 år sedan examen.


Söndagsmorgonen började med ett korum som tack vare det fina vädret kunde hållas i friluftskyrkan. Korumhållaren var 6441 C-G Carlsson, vår egen soldat 120 Käck från Rytterne. Med sin vevgramofons toner och dagens predikan från den gamla postillan fångade han vår fulla uppmärksamhet.


Därefter bjöd föreningen på kaffe och sportmacka samtidigt som tid fanns för utställningen innan det var dags för årsmötet.


Till årsmötet kom 49 deltagare. Till årsmötesordförande valdes 5209 tig Hertze. Vad som behandlades på årsmötet kan du läsa här: Årsmötesprotokoll 2018.


Årets kamratträff avslutades med en gemensam lunch som bestod av Slottsstek med tillbehör som serverades av Jimmy Lenning från Stadshusrestaurangen. Jimmy är för övrigt styrelsemedlem i KFUM
.

 

En bildsvep från helgens träff följer.